Back to top

1o Κρι Κρι Super Spoon Half-Marathon

Running
29/09/2019
Σέρρες, Σερρών
km
5
21.0975
μέχρι την λήξη των εγγραφών
Ο αγώνας περιλαμβάνει:
  • Υδροδότηση
  • Χρονομέτρηση
  • Μπλούζα αγώνων
  • Μπλούζα αγώνων

Πληροφορίες Αγώνα

Πρόγραμμα: 


Κρι Κρι Super Spoon Half-Marathon


29 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:00 


 

Βόλτα RUN 5KM


29 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:15

 

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 – 10:20

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2008-2009-2010 Μπορούν να μετέχουν και παιδιά μικρότερης ηλικίας  με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από γονέακηδεμόνα σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα την γονική μέριμνα και επιμέλεια γονέα.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται υποχρεωτικά παρουσία γονέα/κηδεμόνα.

2€  Κόστος Συμμετοχής

Στοιχεία λογαριασμού κατάθεσης: 

Με κατάθεση στον λογαριασμό των Μαραθωνοδρόμων Σερρών

Τράπεζα Πειραιώς – Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών
GR29 0172 2570 0052 5708 9928 019

Πληρωμή συμμετοχής μόνο ηλεκτρονικά
Δεν θα υπάρχει ταμείο κατα την παραλαβή αριθμών-bib

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και των περιορισμένων θέσεων στους αγωνές, έγκυρες είναι μόνο οι εγγραφές για τις οποίες έχει πληρωθεί το αντίστοιχο κόστος συμμετοχής.

Πληροφορίες περιοχής:

Η ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Αν. Μακεδονίας – Θράκης σε συνεργασία με τον σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Σερρών, προκηρύσσει  και διοργανώνει  ημιμαραθώνιο δρόμο, με την επωνυμία “Σίρρις”.

Τηλέφωνο:
6974.67.82.90 – Κοτζάγλου Ηλίας – Πρόεδρος 6945.87.03.24 – Αρχοντακάκη Στέλλα – Γραμματέας
Ιστοσελίδα:

Παραλαβή υλικού

Για τους Σερραίους δρομείς ΜΟΝΟ Σάββατο 10πμ-2μμ και 7μμ-10μμ Πλατεία Κρονίου- ΒΟΛΤΑ .

Δρομείς από άλλους νομούς θα μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς τους από τη γραμματεόα τη μέρα του αγώνα – το αργότερο μέχρι τις 9:45 πμ.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών θα υπάρξει τη μέρα του αγώνα μέχρι τις 9πμ.

Κατηγορίες

5km
21.0975km
Κόστος συμμετοχής:
από 5.00€

Πάρε μέρος στο Βόλτα Run 5km – Μπεκιάρειο Δρόμο και κάνε την Κυριακάτικη Βόλτα σου πιο διασκεδαστική! Πέντε χιλιόμετρα δεν είναι πολλά, και όταν συμμετέχεις με παρέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα. Με εκκίνηση στον πεζόδρομο της Μεραρχίας μπροστά από το Βόλτα καφέ, ξεκινάμε όλοι μαζί για τρέξιμο,jogging,δυναμικό βάδισμα ή ακόμα και περπάτημα, για 2,5χλμ έως την Κοιλάδα Σερρών και πίσω.

Το Βόλτα Run 5km είναι ένας εύκολος αγώνας για μικρούς & μεγάλους, μια ευκαιρία για παιδιά και εφήβους να γνωρίσουν το τρέξιμο & τον αθλητισμό. Είναι ένας αγώνας για όλους, για αυτούς που κυνηγάνε μια θέση στο βάθρο, για όσους θέλουν να τρέξουν, να κάνουν jogging, δυναμικό περπάτημα είτε απλά να περπατήσουν. To Βόλτα Run 5km είναι το ιδανικό αθλητικό event για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν να συμμετέχουν πρώτη φορά σε αγώνα ή να αναμετρηθούν με τους φίλους τους. Εξάλλου πάντα είναι πιο ωραία να τρέχει κανείς με παρέα, για αυτό δήλωσε συμμετοχή μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, και έλα στην μεγάλη παρέα του Βόλτα Run 5km!

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 5000Μ

Βόλτα Run 5km – Μπεκιάρειος Δρόμος

Ώρα εκκίνησης:10:15

 ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:    ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ.

Διαδρομή: Πλατεία Κρονίου – Δ. Σολωμού – Μ. Αλεξάνδρου – Εξοχών – Αναστροφή στον θερινό κινηματογράφο και επιστροφή.

Στον αγώνα των Βόλτα Run 5km – Μπεκιάρειος Δρόμος δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες το 2004 και μεγαλύτεροι, αθλητές συλλόγων και ανεξάρτητοι.

 Στην περίπτωση  συμμετοχής μαθητών  κάτω των 15 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα.

Κόστος συμμετοχής:
από 12.00€
Χάρτης Διαδρομής

 Πλατεία Κρονίου – Δ. Σολωμού – Μ. Αλεξάνδρου – Αγίας Σοφίας – Δ. Μαρούλη -΄Αγιος Ιωάννης-Επτάμυλοι – Κρι κρι – Σκλαβενίτης – Παράδρομος Εθνικής οδού Σερρών-Δράμας- Νέο Σούλι-Αριστερά στην εκκλησία Αγίας Μαρίνας – Οινούσα -΄Αγιος Ιωάννης – Δ. Μαρούλη – Εξοχών – Αγίας Σοφίας – Μ. Αλεξάνδρου – Πλατεία Κρονίου.

Πρόκειται για μια ασφάλτινη διαδρομή 21,1 χλμ μέτριας δυσκολίας, με υψηλότερο σημείο τα 157μ στο 10ο χλμ, στο χωριό Νέο Σούλι και χαμηλότερο  47μ στο σημείο αφετηρίας – τερματισμού. Κατά την επιστροφή τους οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να αντικρίσουν από ψηλά την πόλη και τον Σερραϊκό κάμπο. Ο αγώνας αποτελεί μια ευχάριστη δοκιμασία τόσο για τον δρομέα των μεσαίων αποστάσεων, όσο και για αυτόν που βρίσκεται εν μέσω προετοιμασίας για τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας!