Back to top

Όροι Χρήσης

Ο διαδικτυακός τόπος www.run247.gr, εφεξής «Διαδικτυακός Τόπος», έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία Intellia IKE, εφεξής η «Εταιρεία», με σκοπό την ενημέρωση των χρηστών  πάνω σε θέματα διατροφής, υγείας και προπόνησης καθώς και για την ενημέρωσή τους σχετικά με υπάρχουσες αθλητικές διοργανώσεις, εφεξής «Διοργάνωση». Ο διαδικτυακός τόπος www.run247.gr δεν αποτελεί ο ίδιος διοργανωτή.

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου και οι χρήστες των υπηρεσιών του οφείλουν να διαβάσουν το παρόν προσεκτικά και να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του www.run247.gr μόνο στην περίπτωση που συναινούν με αυτούς και τους αποδέχονται. Με τη χρήση των υπηρεσιών του www.run247.gr, οι χρήστες συμφωνούν ότι δεσμεύονται νομικά και αποδέχονται πλήρως, χωρίς εξαιρέσεις τους ακόλουθους κανόνες καθώς και τη πολιτική απορρήτου που ορίζεται εδώ. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με κάποιον από τους ακόλουθους όρους τότε οφείλει να τερματίσει την περιήγηση και την χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου. Τέλος, οι όροι χρήσης του διαδικτυακού τόπου είναι εναρμονισμένοι με τη νομοθεσία που αφορά τη προστασία των καταναλωτών (ν.2251/1994) καθώς και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR.

Ο ιστότοπος www.run247.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης σε όλους τους επισκέπτες και τους εγγεγραμμένους σε αυτόν χρήστες.

Αποποίηση ευθύνης

Το www.run247.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την τις συνθήκες διεξαγωγής, τις συνθήκες ασφαλείας, την υγεία των αθλητών και γενικότερα για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το αθλητικό γεγονός. Ο διαδικτυακός τόπος παρέχει πληροφορίες εγγραφής στις διοργανώσεις και δεν φέρει καμία ευθύνη για την ίδια τη διοργάνωση. Ο χρήστης οφείλει να διαβάζει προσεκτικά τους όρους διεξαγωγής του κάθε αγώνα και να συμμετέχει μόνον εφόσον συμφωνεί πλήρως με αυτούς.

Επιπλέον, ο διαδικτυακός τόπος δεν εγγυάται την ορθότητα είτε των γενικών πληροφοριών είτε αυτών που αφορούν την ώρα και τη τοποθεσία διεξαγωγής του αγώνα. Οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο www.run247.gr για την εκάστοτε διοργάνωση έχουν αντληθεί από επίσημα ενημερωτικά δελτία τύπου που έχουν δημοσιευθεί ή από την ιστοσελίδα της εκάστοτε διοργάνωσης (π.χ., σελίδα facebook της διοργάνωσης ή του διοργανωτή). Τα δεδομένα που παρουσιάζονται στο διαδικτυακό τόπο μεταφέρονται και αναρτώνται αυτούσια όπως αντλούνται από τις παραπάνω πηγές. Ο διαδικτυακός τόπος δε προβαίνει σε κάποιο έλεγχο ως προς την ορθότητα των πληροφοριών αυτών και υπεύθυνος είναι μόνο ως προς την σωστή ανάρτησή τους.

Ο διαδικτυακός τόπος www.run247.gr μπορεί να περιέχει συνδέσμους (hyperlinks) σε ιστοσελίδες διοργανωτών ή άλλων συνεργαζόμενων εταιριών για διαφημιστικούς σκοπούς, για τις οποίες όμως δε φέρει καμία ευθύνη ως προς τους όρους χρήσης ή κανόνες και διαδικασίας προστασίας προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν. Βάση αυτού ο κάθε χρήστης που ακολουθεί κάποιον εξωτερικό σύνδεσμο αποδέχεται ότι υπόκειται στους κανονισμούς και κανόνες ασφαλείας της ιστοσελίδας που επισκέπτεται.

Επικοινωνία – Ενημερωτικά Δελτία – Προωθητικές Ενέργειες

Σχόλια χρηστών

Η υπηρεσία αποστολής σχολίων των αγώνων προσφέρεται με σκοπό την ενημέρωση, την αξιολόγηση καθώς και την ανάρτηση σχολίων με σκοπό τη βελτίωση των διοργανώσεων. Ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα σχόλια κατά την ανάρτησή τους και να αφαιρέσει οποιοδήποτε από αυτά στη περίπτωση που κριθεί ότι περιέχει υβριστικό, προσβλητικό, ρατσιστικό, δυσφημιστικό κλπ. χαρακτήρα. Επίσης ο διαδικτυακός τόπος δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σχολίων και δε θα πρέπει να θεωρηθεί ότι συμφωνεί με τις απόψεις των χρηστών που αναρτούν το σχόλιό τους.

Μεταβολές όρων

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Η Εταιρεία μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας. Η συνέχιση της χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου από το χρήστη και μετά από τέτοια ανακοίνωση συνιστά αποδοχή των μεταβολών αυτών. Η χρήση του Διαδικτυακού Τόπου υπόκειται στους Όρους Χρήσης που ισχύουν τη στιγμή που γίνεται η χρήση. Ο χρήστης θα πρέπει περιοδικά να ελέγχει τους Όρους Χρήσης, ώστε να ενημερώνεται για το περιεχόμενό τους και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ενημέρωσή του αυτή.

Χρήση από ανηλίκους

Στις περιπτώσεις στις οποίες κάποιος χρήστης δεν έχει συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών, αυτός δηλώνει υπεύθυνα ότι έχει λάβει την απαραίτητη γονική συναίνεση από τους έχοντες τη γονική μέριμνα αυτού. Οι διαχειριστές του ιστότοπου δε φέρουν ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση από ανήλικους χρήστες.

Copyright

Οι πληροφορίες, τα στοιχεία, το φωτογραφικό ή άλλο υλικό και γενικότερα το περιεχόμενο που αναρτάται στον διαδικτυακό τόπο αποτελεί κυριότητα και πνευματική ιδιοκτησία του www.run247.gr ή του διοργανωτή του αντίστοιχου αθλητικού γεγονότος. Επίσης δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, αναδιανομή ή δημόσια παρουσίαση ολόκληρου ή μέρους του διαδικτυακού τόπου ή του περιεχομένου του χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας.