Back to top

2ος Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας

Running
29/09/2019
Κέρκυρα, Κέρκυρας
km
3
5
21.0975
μέχρι την λήξη των εγγραφών
Ο αγώνας περιλαμβάνει:
 • Υδροδότηση
 • Χρονομέτρηση
 • Μπλούζα αγώνων
 • Φωτογράφιση

Πληροφορίες Αγώνα

Πρόγραμμα: 

Προσφορές: 
 • Αριθμός συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα (για εγγραφές που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 Σεπτέμβρη 2019 και αφορά στα αγωνίσματα του Ημιμαραθωνίου και 5 χλμ.).

 • Chip χρονομέτρησης (για τον Ημιμαραθώνιο και 5 χλμ.)

 • Επίσημο T-Shirt για όλους.

 • Αναμνηστικό μετάλλιο για όλους.

 • Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού (για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5 χλμ).

 • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής για όλους.

 • Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.

 • Πλήρης υγειονομική κάλυψη.

 • Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά.

Στοιχεία λογαριασμού κατάθεσης: 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: EUROBANK

IBAN: GR80 0260 3580 0000 0020 0237 992

ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Σημείωση:Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα τραπέζης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.

* Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ έχει αναλάβει τη διαχείριση των εγγραφών – πληρωμών για λογαριασμό του ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών εγγραφών της. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις πληρωμές των συμμετεχόντων ανήκει στον ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα θα πρέπει:

 • Να καταβληθεί το ακριβές ποσό της συμμετοχής το αργότερο 3 ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης.
 • Να αναγράφεται στην αιτιολογία της απόδειξης κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και ο αγώνας της επιλογής του.
 • Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να σταλεί η απόδειξη κατάθεσης με e-mail στο [email protected] .

Τις επόμενες ημέρες από την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών θα αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης εγγραφής. Αν, μετά την ολοκλήρωση πληρωμής, δεν λάβετε επιβεβαίωση εγγραφής στο e-mail που έχετε δηλώσει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ούτε παραλαβής του πακέτου συμμετοχής μετά από τη διεξαγωγή του αγώνα σε περίπτωση που κάποιος δεν λάβει τελικά, μέρος σε αυτόν.

Πληροφορίες περιοχής:

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας (ΔΟΠΑΠ) του Δήμου Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας και με τη συμμετοχή των αθλητικών σωματείων στίβου και των αθλητικών πολιτιστικών συλλόγων προκηρύσσει τον αγώνα «Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας 2019»

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει: Αγώνα Ημιμαραθωνίου, 5 χλμ. (& για μαθητές  Λυκείων), αγώνα 3 χλμ. (& για μαθητές Γυμνασίων) και αγώνα 1.000 μ. (& για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς από ολόκληρη την Κέρκυρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή προβάλλοντας το νησί και τις ομορφιές του καθώς και τη μακρά και αξιοσημείωτη πολιτιστική του κληρονομιά και παράδοση.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στον οριοθετημένο χώρο στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), μπροστά στην Κοφινέτα και επί της οδού Λιστόν όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης.

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος της μεγάλης δρομικής γιορτής «Corfu Half Marathon 2019».

Διεύθυνση:
Κερκυραϊκός Γ.Σ. Σταματίου Δεσύλλα 1
Τηλέφωνο:
2661021047
Ιστοσελίδα:

Παραλαβή υλικού

Το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα θα λειτουργήσει στα γραφεία της Ο.Ε.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

Παρασκευή 27.09.19 & Σάββατο 28.09.19, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών το πακέτο συμμετοχής.

Το πακέτο συμμετοχής του κάθε δρομέα είναι προσωπικό. Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας χρησιμοποιήσει τον αριθμό κάποιου άλλου θα πρέπει να ενημερώσει το Κέντρο Εγγραφών και να συμπληρώσει αίτηση εγγραφής.

Για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής από το κέντρο εγγραφών, θα λειτουργεί γραμματεία στον χώρο πλησίον του σημείου εκκίνησης / τερματισμού το πρωί της Κυριακής μέχρι και 30’ πριν από την εκκίνηση του κάθε αγωνίσματος.

Προσοχή: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας συστήνεται να παραλάβετε το υλικό σας από το Κέντρο Εγγραφών.

Κατηγορίες

3km
5km
21.0975km
Κόστος συμμετοχής:
από 8.00€
Χάρτης Διαδρομής

Τα 3 χλμ. έχουν εκκίνηση στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), στο Λιστόν.

Οι δρομείς συνεχίζουν αριστερά προς Βίκτωρος Δούσμανη και δεξιά στην Αγωνιστών Πολυτεχνείου. Στη συνέχεια, συνεχίζουν λοξά δεξιά στην οδό Ακαδημίας και πάλι δεξιά στην οδό Ασπιώτη μέχρι και την οδό Δεσύλλα. Μετέπειτα, οι δρομείς συνεχίζουν ευθεία μέχρι και την παραλία.

Τέλος, ακολουθώντας την παραλιακή γραμμή, φτάνουν στην πύλη και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.

Κόστος συμμετοχής:
από 10.00€
Χάρτης Διαδρομής

Τα 5 χλμ. έχουν εκκίνηση στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), στο Λιστόν.

Οι δρομείς συνεχίζουν αριστερά προς Βίκτωρος Δούσμανη και δεξιά στην Αγωνιστών Πολυτεχνείου προς παραλία. Στη συνέχεια, διασχίζουν τη Λεωφόρο Δημοκρατίας μέχρι τον κόμβο με τα φανάρια. Εκεί οι δρομείς κάνουν αναστροφή, μπαίνοντας στο παράλληλο ρεύμα της οδού Μητροπολίτου Αθανασίου.  Φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο, κάνουν στροφή αριστερά και ανεβαίνουν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στο τέλος της Αλεξάνδρας, οι δρομείς στρίβουν δεξιά και στο τέλος του δρόμου στρίβουν αριστερά στην Σταματίου Δεσύλλα. Οι δρομείς συνεχίζουν ευθεία μέχρι και την παραλία. Τέλος, ακολουθώντας την παραλιακή γραμμή, φτάνουν στην πύλη και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.

Κόστος συμμετοχής:
από 15.00€
Χάρτης Διαδρομής

Η διαδρομή του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21,100 χλμ.) ξεκινά με εκκίνηση στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), στο Λιστόν και αποτελείται από δύο γύρους (loops).

Οι δρομείς συνεχίζουν αριστερά προς Βίκτωρος Δούσμανη και δεξιά στην Αγωνιστών Πολυτεχνείου προς παραλία. Στη συνέχεια, διασχίζουν τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και μετά τον κόμβο με τα φανάρια κάνουν αναστροφή. Στην συνέχεια στον κόμβο με τα φανάρια οι δρομείς μπαίνουν στο παράλληλο ρεύμα της οδού Μητροπολίτου Αθανασίου.  Φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο, κάνουν στροφή αριστερά και ανεβαίνουν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.  Στο τέλος της Αλεξάνδρας, οι δρομείς συνεχίζουν ευθεία στην Ι. Θεοτόκη  και κάνουν ελαφρώς αριστερά στην Πολυχρονίου Κωνσταντά.

Μετέπειτα, ακολουθούν τον δρόμο μέχρι την Ε.Ο. Παλαιοκαστρίτσας και στον κόμβο που συναντούν στρίβουν δεξιά.  Στη συνέχεια ακολουθώντας την παραλιακή γραμμή, φτάνουν στην πύλη και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.