Back to top

2ος X-MAS Night Run Korinthos

Running
15/12/2018
Κόρινθος, Κορινθίας
km
2.5
5
μέχρι την λήξη των εγγραφών
Ο αγώνας περιλαμβάνει:
  • Υδροδότηση
  • Χρονομέτρηση
  • Μπλούζα αγώνων

Πληροφορίες Αγώνα

Πρόγραμμα: 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

10:00-17:00: Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχo για τον καθένα πακέτo συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται πλησίον του αγάλματος Πήγασος στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος).

  • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).

17:30: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης.

Μπροστά στο άγαλμα του Πηγάσου(Φλοίσβος)

18:00: Εκκίνηση του αγώνα «X-MAS Night Run Korinthos»

(Ταυτόχρονη και για τις δυο αποστάσεις, 2.5χλμ και 5χλμ)

19:00: Πιθανός τερματισμός τελευταίου αθλητή

Στοιχεία λογαριασμού κατάθεσης: 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ «Τριαθλητικός Σύλλογος του Ισθμού της Κορίνθου»

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5509089048468

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR8901725090005509089048468

BIC: PIRBGRAA

ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ: Παρακαλούμε όπως αναγράφετε ΡΗΤΑ το Ονοματεπώνυμό σας (του αθλητή που συμμετέχει) στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό πεδίο.

  • Αν κάνετε μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα, εκτός της Πειραιώς, τυχόν τραπεζικά έξοδα κατά την πληρωμή της συμμετοχής επιβαρύνουν τον αθλητή
  • Αθλητές που δεν παρουσιάζονται στον αγώνα δε δικαιούνται επιστροφή του ποσού που έχουν καταβάλλει.
Πληροφορίες περιοχής:

Ελάτε μαζί να τρέξουμε στο "XMAS NIGHT RUN KORINTHOS 2018", των 2.5km & 5km, να φωτίσουμε  τους δρόμους της Κορίνθου με θετική ενέργεια και να μεταφέρουμε σε όλους το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Ο Δήμος Κορινθίων και το αθλητικό σωματείο «TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL», «TRI.C.C.C.» διοργανώνουν μετά την περσινή επιτυχία και για δεύτερη χρονιά στη Κόρινθο, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00, νυχτερινό αγώνα δρόμου δυο ξεχωριστών διαδρομών, που θα μας βάλει στο κλίμα των γιορτών, τον χριστουγεννιάτικο «X-MAS Night Run Korinthos 2018».

Ο αγώνας αυτός προσφέρει ξανά τη δυνατότητα σε όλους, να δουν την πόλη με μία διαφορετική οπτική. Οι κεντρικοί δρόμοι, η παραλιακή ζώνη και οι πεζόδρομοι θα φορέσουν τη γιορτινή και την αθλητική τους ενδυμασία και θα ετοιμαστούν να υποδεχθούν και πάλι εκατοντάδες δρομείς, εθελοντές και αθλητές.

Ελάτε μαζί να τρέξουμε και να φωτίσουμε τους δρόμους της Κορίνθου, με θετική ενέργεια και να μεταφέρουμε σε όλους το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων! Ζήσε αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Τηλέφωνο:
+30 694 446 3493

Παραλαβή υλικού

Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχo για τον καθένα πακέτo συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται πλησίον του αγάλματος Πήγασος στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος).

  • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).

Κατηγορίες

2.5km
5km
Κόστος συμμετοχής:
από 5.00€
Χάρτης Διαδρομής

Όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον εορταστικό αγώνα των 2.5km θα έχουν αφετηρία και τερματισμό, το σήμα κατατεθέν της πόλης μας, το άγαλμα του Πηγάσου.  Αφού δοθεί η εκκίνηση, η πορεία που θα ακολουθήσουν οι δρομείς περνάει μέσα από την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος) και κατευθύνεται στην Γεωργίου Σεφέρη (έμπροσθεν της Λέσχης Αξιωματικών), διασχίζει στη συνέχεια κάθετα τη Δαμασκηνού και συνεχίζει ευθεία την οδό Ερμού (πεζόδρομος) μέχρι την οδό Κύπρου όπου και κατευθύνεται δεξιά για να φτάσει στην Εθνικής Αντιστάσεως στο αριστερό ρεύμα ανόδου της. Αφού διέλθει την οδό Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι το ύψος της οδού Γεωργίου Παπανδρέου  εκεί κάνει αναστροφή 180ο και οι δρομείς συνεχίζουν να τρέχουν μέχρι την οδό Κύπρου όπου  θα αλλάξει πορεία η διαδρομή και πάλι, με στροφή των αθλητών προς τα αριστερά έως και την οδό Περιάνδρου. Έπειτα οι δρομείς θα στρίψουν δεξιά έως την οδό Πυλαρινού. Στην οδό Πυλαρινού τρέχουν μέχρι την οδό Ερμού όπου εκεί στρίβουν  αριστερά. Διασχίζουν κάθετα την οδό Δαμασκηνού, συνεχίζουν άλλα πενήντα μέτρα και αφού περάσουν μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών θα κατευθυνθούν για να ολοκληρώσουν την διαδρομή των δυόμιση (2.5) χιλιομέτρων στην αψίδα τερματισμού έμπροσθεν του αγάλματος του Πηγάσου.

Κόστος συμμετοχής:
από 10.00€
Χάρτης Διαδρομής

Όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα των 5km θα έχουν αφετηρία και τερματισμό, το σήμα κατατεθέν της πόλης μας, το άγαλμα του Πηγάσου.  Αφού δοθεί η εκκίνηση, η πορεία που θα ακολουθήσουν οι δρομείς περνάει μέσα από την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος) και κατευθύνεται στην Γεωργίου Σεφέρη (έμπροσθεν της Λέσχης Αξιωματικών), διασχίζει στη συνέχεια κάθετα τη Δαμασκηνού και συνεχίζει ευθεία την οδό Ερμού (πεζόδρομος) μέχρι την οδό Κύπρου όπου και κατευθύνεται δεξιά για να φτάσει στην Εθνικής Αντιστάσεως στο αριστερό ρεύμα ανόδου της. Αφού διέλθει την οδό Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι το ύψος της οδού Γεωργίου Παπανδρέου  εκεί κάνει αναστροφή 180ο και οι δρομείς συνεχίζουν να τρέχουν μέχρι την οδό Κύπρου όπου  θα αλλάξει πορεία η διαδρομή και πάλι, με στροφή των αθλητών προς τα αριστερά έως και την οδό Περιάνδρου. Έπειτα οι δρομείς θα στρίψουν δεξιά έως την οδό Πυλαρινού. Στην οδό Πυλαρινού τρέχουν μέχρι την οδό Ερμού όπου εκεί στρίβουν αριστερά. Διασχίζουν κάθετα την οδό Δαμασκηνού και θα κατευθυνθούν προς το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, μέσω των οδών Αγίου Νικολάου και Εθνικής Ανεξαρτησίας έως την Ποσειδωνία. Εκατόν πενήντα (150) μέτρα μετά το άγαλμα του Ποσειδώνα, θα κάνουν αναστροφή 180ο και θα οδεύσουν στη τελική ευθεία που θα τους οδηγήσει στην αψίδα τερματισμού, μπροστά από το άγαλμα του Πηγάσου.