Back to top

3ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας

Running
21/10/2018
Ηγουμενίτσα, Θεσπρωτίας
km
5
10
μέχρι την λήξη των εγγραφών
Ο αγώνας περιλαμβάνει:
  • Υδροδότηση
  • Χρονομέτρηση
  • Μπλούζα αγώνων

Πληροφορίες Αγώνα

Πρόγραμμα: 

Κατηγορία Α - Διαδρομή 10χλμ.  Εκκίνηση: ώρα 10:00 π.μ., από ΠΑΝΘΕΟΝ

Κατηγορία Β - Διαδρομή 5χλμ.  Εκκίνηση: ώρα 11:15π.μ., από ΠΑΝΘΕΟΝ

Κατηγορία Γ - Διαδρομή 1000μ. Εκκίνηση: Αρχή Ποδηλατοδρόμου :ώρα 12:00 π.μ

Στοιχεία λογαριασμού κατάθεσης: 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα θα πρέπει:

α) Να καταβληθεί το ακριβές ποσό της συμμετοχής (8,00€ ) μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής-συμμετοχής.
β) Να αναγράφεται στην αιτιολογία της απόδειξης κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και ο αγώνας της επιλογής του.
γ) Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να αποσταλεί η απόδειξη κατάθεσης με e-mail στο [email protected] με ευανάγνωστα τα στοιχεία του συμμετέχοντα.

Στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού: ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR 1601103470000034729603976
Αποδέκτης: ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Σημείωση:Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα τραπέζης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.

Πληροφορίες περιοχής:

O ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ διοργανώνουν τον 3ο Παράκτιο Δρόμο Ηγουμενίτσας.

Οι διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων είναι πιστοποιημένες από την AIMS, την IAAF και τον ΣΕΓΑΣ.

Τηλέφωνο:
Αθανάσιος Χασκής: 6948524145, Γεώργιος Β. Ντάνης: 6948460284
Ιστοσελίδα:

Παραλαβή υλικού

Η παραλαβή των αριθμών και των T-Shirt θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, από τις 17:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, από 10:00 έως και 14:00 στην αίθουσα ΠΑΝΘΕΟΝ (Παραλιακή οδός , Ηγουμενίτσα)

Κατηγορίες

5km
10km
11:15
Κόστος συμμετοχής:
από 8.00€
Χάρτης Διαδρομής

Οι δρομείς θα τρέξουν επί της παραλιακής οδού, στροφή αριστερά στον δρόμο προς το ΤΕΙ και Δρέπανο στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου και συνεχίζουμε στο δρόμο για Δρέπανο ,στην διασταύρωση για Νέα Σελεύκεια ( Café Belvedere ) θα γίνει αναστροφή εν συνεχεία είσοδος στον ποδηλατόδρομο (σημείο ΜΑΙΣΤΡΑΛΙ)και επιστροφή μέσω του ποδηλατόδρομου. Έξοδος από τον ποδηλατόδρομο και δια μέσω του παραλιακού δρόμου τερματισμό στο ΠΑΝΘΕΟΝ .

10:00
Κόστος συμμετοχής:
από 8.00€
Χάρτης Διαδρομής

Οι δρομείς θα τρέξουν επί της παραλιακής οδού, στροφή αριστερά στον δρόμο προς το ΤΕΙ και Δρέπανο στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου και συνεχίζουμε στο δρόμο για Δρέπανο έως και την θέση Κάμπινγκ, όπου θα γίνει αναστροφή για Ηγουμενίτσα, είσοδος στον ποδηλατόδρομο από την αρχή του και διάσχισή του. Έξοδος από τον ποδηλατόδρομο και δια μέσω του παραλιακού δρόμου τερματισμό στο ΠΑΝΘΕΟΝ .