Back to top

Lamia Night & Run 2019

Running
04/05/2019
Λαμία, Φθιώτιδας
km
10
2.8
μέχρι την λήξη των εγγραφών
Ο αγώνας περιλαμβάνει:
  • Υδροδότηση
  • Χρονομέτρηση
  • Μπλούζα αγώνων

Πληροφορίες Αγώνα

Πρόγραμμα: 

α) Αγώνας 10.000 μέτρων - Ώρα εκκίνησης: 21.00μ.μ.

β) Αγώνας Δρόμου 2.800μέτρων - Ώρα εκκίνησης: 20:00μ.μ.

γ) Αγώνας Σκυταλοδρομίας 2 Χ 5.000 μέτρων - Ώρα εκκίνησης: 21.00μ.μ.

δ) Αγώνας Δρόμου 500 μέτρων για παιδιά ΑμΕΑ - Ώρα εκκίνησης: (Θα συμφωνηθεί με τους αρμόδιους συνοδούς, όπως και κάθε άλλη ειδική λεπτομέρεια).

Προσφορές: 

Στους συμμετέχοντες των 10.000μ θα δοθούν : ✓ Τεχνικό T-Shirt Saucony ✓ Aριθμός εγγραφής (Bib) με γραμμένο και το ονοματεπώνυμο. ✓ Chip χρονομέτρησης. ✓ Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. ✓ Δώρα χορηγών. ✓ Στα γραφεία της διοργάνωσης θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό. ✓ Νερό – Ισοτονικό στη διαδρομή και κατά τη λήξη του αγώνα.

 

Στους συμμετέχοντες των 2.800μ θα δοθούν : ✓ Τεχνικό T-Shirt ✓ Aριθμός εγγραφής (Bib). ✓ Chip χρονομέτρησης. ✓ Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. ✓ Δώρα χορηγών. ✓ Στα γραφεία της διοργάνωσης θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό. ✓ Νερό – Ισοτονικό στη διαδρομή και κατά τη λήξη του αγώνα.

 

Στους συμμετέχοντες των σκυταλοδρομία 2Χ 5.000μ θα δοθούν : ✓ Τεχνικό T-Shirt ✓ Aριθμός εγγραφής (Bib) με γραμμένο και το ονοματεπώνυμο. ✓ Chip χρονομέτρησης. ✓ Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. ✓ Δώρα χορηγών. ✓ Στα γραφεία της διοργάνωσης θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό. ✓ Νερό – Ισοτονικό στη διαδρομή και κατά τη λήξη του αγώνα.

 

Στους συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου για παιδιά ΑμΕΑ θα δοθούν : ✓ Τεχνικό T-Shirt ✓ Aριθμός εγγραφής (Bib). ✓ Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. ✓ Δώρα χορηγών. ✓ Στα γραφεία της διοργάνωσης θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό.

 

Στοιχεία λογαριασμού κατάθεσης: 

Τρόποι Πληρωμής:
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα 396/545304-66 – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ
ΙΒAN: GR4101103960000039654530466
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας (και για πιθανές συνωνυμίες και το πατρώνυμό σας).

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 και η κατάθεση χρημάτων θα διαρκέσει έως την Τρίτη 30 Απριλίου 2019. Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να ακολουθήσει κατάθεση του ποσού συμμετοχής στο λογαριασμό της διοργάνωσης ή στα γραφεία της, Πλατεία Λαού & πεζόδρομος Καραϊσκάκη γωνία Λαμία, έως την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.

Πληροφορίες περιοχής:

H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων  προκηρύσσουν τον 6ο  Νυχτερινό Αγώνα στη πόλη της Λαμίας με τίτλο Lamia Night & Run® 2019.

Μια δέσμη αγώνων που περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων, αγώνα δρόμου 2.800 μέτρων, σκυταλοδρομία 2 Χ 5.000 μέτρα και αγώνα δρόμου 500μέτρων για παιδιά ΑμΕΑ.

Οι αγώνες αυτοί με τον τίτλο Lamia Night & Run® 2019 ανήκουν  στην κατηγορία City Run  και έχουν κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης.

Διεύθυνση:
Πλατεία Λαού και πεζόδρομος Καραϊσκάκη γωνία, Λαμία
Τηλέφωνο:
6936763626
Ιστοσελίδα:

Παραλαβή υλικού

Τόπος: Πλατεία Λαού και πεζόδρομος Καραϊσκάκη γωνία

✓ Από 03 η Μαΐου έως και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα μέχρι τις 19:00 μ.μ.

Κατηγορίες

2.8km
10km
Κόστος συμμετοχής:
από 5.00€
Χάρτης Διαδρομής

Η εκκίνηση και αυτού του αγώνα δίνεται στην αψίδα που θα είναι στημένη στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της πόλεως. Κατηφορική με ελαφρά κλίση οδός και επίπεδη κλίση στην συνέχεια θα οδηγήσει τους δρομείς προς την Πλατεία Λαού, μετά ακολουθεί ελαφρώς ανηφορικό τμήμα προς την Πλατεία Καραϊσκάκη και στην συνέχεια ελαφρώς κατηφορικό τμήμα μέχρι τον τερματισμό (που συμπίπτει με την εκκίνηση) .

Κόστος συμμετοχής:
από 10.00€
Χάρτης Διαδρομής

Ο αγώνας «10.000μ» ανήκει στην κατηγορία city run με κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης. Είναι επίσημα μετρημένηπιστοποιημένη διαδρομή. Επίσης στους αθλητές παρέχεται τσιπάκι χρονομέτρησης ώστε να είναι επίσημη η καταγραφή της επίδοσής τους. Η διαδρομή θεωρείται ασφαλής, παρότι είναι νυχτερινός αγώνας, καθώς αποτελείται από φωτισμένους δρόμους. Κώνοι σήμανσης έργων θα έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της διαδρομής μέσα από τους οποίους θα τρέχουν οι αθλητές. Η εκκίνηση γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας με κατεύθυνση προς την Πλατεία Πάρκου. Οι αθλητές διανύουν την καθορισμένη κυκλική απόσταση των 5 χλμ. δύο φορές (2 Χ 5.000 μ). Έτσι ολοκληρώνουν την διαδρομή των 10 χλμ. Το 5ο χιλιόμετρο βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης στην Πλατεία Ελευθερίας. Ο τερματισμός γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

+ Σκυταλοδρομία 2x5000m