Back to top

3nd SwimmingClub Experience (Αποτελέσματα)

Με περισσότερους από 260 τερματισμούς ολοκληρώθηκε το 3rd SwimmingClub Experience στο Καλαμάκι Αττικής την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η γραμματεία του αγώνα λειτούργησε από την προηγούμενη ημέρα και έδωσε περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά. Το πρωί της Κυριακής, επίσης γράφτηκαν αρκετοί νέοι συμμετέχοντες αλλά παρόλαυτα, η παραλαβή του εξοπλισμού δεν καθυστέρησε καθόλου.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά καλές, με μόνο έναν μικρό κυματισμό ο οποίος δεν φάνηκε να προβλημάτισε τους αθλητές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Στην αψίδα χρονομέτρησης είχε τοποθετηθει εξέδρα για υδροδοσία έτσι ώστε όσοι τη χρειαστούν να σταματούν πριν το πέρασμα τους.

Οι συμμετέχοντες παρέλαβαν μέσα στο Goodie Bag μια εκπληκτική πετσέτα, δώρο από τον χρυσό χορηγό του αγώνα που για ακόμα μια χρονιά είναι η Interwetten, σκουφάκι, δωροεπιταγή Marathon Bikes και BlackMile καθώς επίσης και για πρώτη φορά, ενεργειακό gel από τη Maurten. Όλοι οι Overall νικητές κέρδιασν από ένα σκουφάκι BlackMile, όλες οι overall νικήτριε από ένα καταπληκτικό τσαντάκι Bleecker & Love, και φυσικά, η μεγάλυτερη καινοτομία μας για ακόμα μια χρονιά, η κατηγορία βράβευση #LASTABUTNOTLEAST by Messinian Spa, όπου ο πιο αργός αθλητής κάθε ηλικιακής κατηγορίας κερδίσε μια τσάντα με μοναδικά προϊόντα Messinian Spa!!!

Κατόπιν κλήρωσης μοιράστηκαν επίσης: 1 SUUNTO Spartan Trainer, 3 Visor από την Compressport, 2 πακέτα διαμονής στο Tween House Spetses Hotel, 1 πακέτο διαμονής στο Tropical sol στην Κω, 1 παλμογράφος από το E- Galaxy, 2 κρεμάστρες μεταλλίων από την Dimel Cut, 1 Bike Fitting by Retul από το Marathon Bikes, 4 χυμοί από To Bazaki, 4 δωροεπιταγές των 30ε από το SwimmingShop.gr, 4 πελματογραφήματα από το PhysioWellness – Ψαρογιάννης (Κηφισιά) και 2 πακέτα περιποίησης από το New Laser Natassa Brezati.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Expert Pro Security για την φύλαξη των αντικειμένων των κολυμβητών, τη LifeGuard Hellas για τις εκπληκτικές υπηρεσίες τους, την Top-Advertising για τα υψηλης ποιότητας Goodie Bag Κρατήστε για πάντα ζωντανό το 3rd SwimmingClub experience μέσα από τις καλύτερες φωτογραφίες:

https://foto-trexoume.gr/swimming_club_experience_2019.


Αποτελέσματα

1000m Age Group
1000m General
1000m Wetsuit Age Group
1000m Wetsuit General
3000m Age Group
3000m General
3000m Wetsuit Age Group
3000m Wetsuit General
5000m Age Group
5000m General
5000m Wetsuit Age Group
5000m Wetsuit General