Back to top

Το 5ο Lycabettus Run αλλάζει ημερομηνία!

Το Lycabettus Run έχει γίνει ο αγαπημένος αγώνας των δρομέων. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για την επετειακή χρονιά του, μιας και η καλή διοργάνωση αργεί να γίνει.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ανακοινώνει νέα ημερομηνία για την πραγματοποίησή του. Λόγω εργασιών στην ευρύτερη περιοχή του Λυκαβηττού, το 5ο Lycabettus Run αναβάλλεται για την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, ενώ παρατείνεται η ημερομηνία λήξης εγγραφών μέχρι την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.

Μέχρι τότε, οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά μέσα από μια εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπαίνουν στη σελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται. Αφού, επιλέξουν το αγώνισμα που επιθυμούν, ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 3 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση (Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, Κατάστημα Outrun - Mαρίνα Φλοίσβου – Παλαιό Φάληρο, Κατάστημα Top Cycles - Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι).

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής.

Όσοι δρομείς έχουν ήδη πραγματοποιήσει την εγγραφή τους, δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι περαιτέρω για να τρέξουν στην νέα ημερομηνία της διοργάνωσης.

Εκείνοι που έχουν εγγραφεί αλλά δεν επιθυμούν πλέον να συμμετάσχουν στο 5ο Lycabettus Run, μπορούν να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα ώστε να τους επιστραφεί στο ακέραιο το ποσό της συμμετοχής τους.

Υπενθυμίζεται πως μέρος των εσόδων κάθε εγγραφής θα διατεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην οργάνωση «Χαμόγελο του παιδιού».

 

Περισσότερες Πληροφορίες