Back to top

9-10 Σεπτεμβρίου Ευρώπη ενταντίον Αμερικής

Η ομάδα της Ευρώπης και η ομάδα της Αμερικής ανακοίνωσαν τις συνθέσεις τους ενόψει του ιστορικού αγώνα “The Match”, που θα πραγματοποιηθεί στο Μίνσκ της Λευκορωσίας 9-10 Σεπτεμβρίου.

Τα αστέρια της Ευρώπης που θα λάβουν μέρος είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2017 Pawel Fajdek, Ramil Guliyev, Mariya Lasitskene, Sandra Perkovic και Κατερίνη Στεφανίδη, όπως επίσης και οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2018 Armand Duplantis, Paulina Guba, Michal Haratyk, Elvira Herman, Wojciech Nowicki, Βούλα Παπαχρήστου, Thomas Rohler, Lea Sprunger, Justyna Swiety-Ersetic και Μιλτιάδης Τεντόγλου.

Από πλευρά αμερικάνικης ομάδας θα συμμετέχουν οι ολυμπιονίκες Michelle Carter και Brianna McNeal, όπως επίσης η Allyson Felix στα 400 μέτρα και η Brittney Reese. Άλλα μεγάλα ονόματα που θα δώσουν το παρών είναι ο Craig Engels, ο Hillary Bor, ο Jeron Robinson, ο Sam Mattis and ο Conor McCulloch.

Ο αγώνας με την επωνυμία “The Match”, είναι το πρώτο meeting σε ανοικτό στίβο μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων του στίβου. Αποτελεί το τελευταίο σημαντικό αγώνα ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Ντόχα και θα λάβει χώρα στο ολυμπιακό στάδιο του Μινσκ.

 

Η λίστα των Ευρωπαίων Αθλητών

Η λίστα των Αμερικάνων Αθλητών

Το Πρόγραμμα των Αγώνων