Back to top

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 6ο Attika Run & Fun Grand Prix,Δήμος Μελισσίων – Πεντέλης

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς “6o Attika Run & Funέρχεται την Κυριαaκή 5 Μαΐου 2019 στον δήμο Μελισσίων – Πεντέλης. Συνδιοργανωτές ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και ο δήμος Μελισσίων – Πεντέλης. Την τεχνική επιμέλεια και υποστήριξη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία MYSPORTEVENT.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία είναι να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία! Οι εγγραφές του Attika Run & Fun (pre – Olympians run) άνοιξαν και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.mysportevent.gr. Οι ενδιαφερόμενοι αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Ακόμα, θα ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 3 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση.

Είδη Εγγραφής

- Ατομική εγγραφή: Αφορά μεμονωμένα άτομα.

- Ομαδική εγγραφή: Αφορά ομάδες των πέντε (5) ατόμων και άνω.

Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας Υπεύθυνος της Ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Σημεία Παραλαβής αριθμών - πακέτων συμμετοχής

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο από τα παρακάτω σημεία, το Σάββατο πριν

τον αγώνα, σε ώρες που θα ανακοινωθούν άμεσα από την διοργάνωση. Τα σημεία θα επιλέγονται από τους δρομείς κατά την εγγραφή τους.

  • Δημος Μελισσίων – Πεντέλης

  • Κατάστημα Outrun - Mαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο

  • Κατάστημα Top Cycles - Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι

Περισσότερες Πληροφορίες