Back to top

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας

Την ερχόμενη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία, συνεχίζεται το φεστιβάλ σκυταλοδρομιών δρόμου με τη διεξαγωγή του Santa Claus Βίκος Street Relays, με ώρα έναρξης στις 11:00.

Το πρόγραμμα στη Λαμία  συμπεριλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα:

5 χιλιόμετρα τρέξιμο (ανδρών, γυναικών) 16 ετών και άνω

4x1 χιλιόμετρο σκυταλοδρομία (οικογενειακή, ανδρών, γυναικών, μικτή) 10 ετών και άνω)

4x100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού)

4x50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού)

Οι δωρεάν εγγραφές για όλους αρχίζουν την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στο κατάστημα  της WATT + VOLT, Mεγάλου Χορηγού του Αγώνα, Υψηλάντου 92-94 στις ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 9.00 – 14.30

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-14.30 & 17.30 – 21.00

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με την Αναγέννηση Λαμίας και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.