Back to top

Athens Half Marathon Expo & Sports Show 2019

Για ακόμη μία χρονιά, το εκθεσιακό γεγονός που έχει γίνει θεσμός, η ATHENS HALF MARATHON EXPO, θα λάβει χώρα από τις 14 έως 16 Μαρτίου 2019 στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Η Έκθεση είναι μία παραγωγή της Be Best για λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ και Δήμου Αθηναίων, διοργανωτών του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2019, στο πλαίσιο του οποίου και θα διοργανωθεί. Η Έκθεση έχει αθλητικό πρόσημο, συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής και θα συμμετάσχουν σ' αυτή οι κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά και να προμηθευτούν όλα τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, τα προϊόντα και υπηρεσίες διατροφής, άσκησης και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.

Παράλληλα με την Έκθεση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, θα διεξαχθεί και η Έκθεση "SPORTS SHOW", μία άρτια διοργάνωση με πυρήνα τον αθλητισμό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, εμπλουτισμένο με αθλητικές εκδηλώσεις και events. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία με απώτερο σκοπό να μυήσει τους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο των sports & hobbies.

Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε
στην ξεχωριστή αυτή εμπειρία!

 

Ωράριο λειτουργίας:

Πέμπτη: 14/03: 13.00-20.00
Παρασκευή:15/03: 10.00-20.00
Σάββατο:16/03: 10.00-20.00

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2019