Back to top

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 37ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ έχει συμφωνήσει με τον ΣΕΓΑΣ και την οργανωτική επιτροπή να γίνουν ομαδικές εγγραφές. Με βάση την συμφωνία οι αθλητές μέλη, που δηλώνονται από τους συλλόγους της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, θα καταβάλουν το ποσόν των 10 ευρώ, για όλα τα αγωνίσματα, όσο αφορά το βασικό πακέτο και αναλογικά, με πρόσθεση 15 ευρώ, για το ενισχυμένο πακέτο, ήτοι 25 ευρώ αντίστοιχα.

Τα χρήματα του βασικού πακέτου, θα συγκεντρώνονται από την επιτροπή και στην συνέχεια σε ιδιαίτερη τελετή, θα αποδίδονται σε ιδρύματα, κατά 50% της επιλογής της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και κατά 50% της επιλογής του ΣΕΓΑΣ.

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» στα πλαίσια αυτά θα προχωρήσει σε ομαδική εγγραφή των μελών του,  για τον 37ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ «Γρηγόρης Λαμπράκης» 10/11/2019.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ αιτήσεις από μη μέλη του Συλλόγου δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Καλούνται  λοιπόν τα μέλη του συλλόγου, που πληρούν την παραπάνω προϋπόθεση, να δηλώνουν άμεσα την συμμετοχή τους καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Οι ενδιαφερόμενοι:

Θα συμπληρώνουν την συνημμένη δήλωση και θα την στέλνουν [email protected]

Θα καταβάλουν το αντίτιμο των 10 € για το βασικό ή 25 € για το ενισχυμένο πακέτο στον λογαριασμό

 

ΤΡΑΠΕZA ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5091 – 082936 – 584
IBAN: GR61 0172 0910 0050 9108 2936 584

BIC PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ

Παράκληση, να αναγράφεται στις παρατηρήσεις το όνομα του συμμετέχοντα (πχ Βλάχος Παναγιώτης Μαραθώνιος). και το καταθετήριο να αποστέλλεται στο nikosadamos@yahoo.gr. Μόνο σε περίπτωση αδυναμίας με fax στο 2106420949.

 Για πληροφορίες κ. Bαγγέλη Λεμπέση στο 6977212169

 Θερμή παράκληση λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων να εξετάζεται η διαθεσιμότητα με τον κ. Βαγγέλη Λεμπέση στα 6977212169 πριν την πληρωμή.

Η παραλαβή των πακέτων και των αριθμών συμμετοχής θα γίνει από τον κάθε έναν χωριστά από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης το οποίο φιλοξενείται στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (Ταεκβοντό), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.

Οι ώρες και μέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών για το κοινό είναι οι εξής: 

Πέμπτη              7 Νοεμβρίου 2019         : 13.00 – 20.00 
Παρασκευή         8  Νοεμβρίου 2019        : 10.00 – 20.00
Σάββατο            9 Νοεμβρίου 2019        : 10.00 – 18.00 

Σημειώνεται ότι για την παραλαβή θα πρέπει ο κάθε δρομέας να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριό του, καθώς και αντίγραφο του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του που θα σταλεί σταδιακά σε όλους τους δρομείς.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αριθμού και υλικού συμμετοχής από άλλο άτομο, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του εγγεγραμμένου δρομέα, καθώς και του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του εγγεγραμμένου δρομέα.

Ο δρομέας με τα παραπάνω στοιχεία κατευθύνεται, σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής του, στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής, από όπου - επιδεικνύοντας αντίγραφο του ηλεκτρονικού αυτού μηνύματος και την ταυτότητα ή το διαβατήριό του παραλαμβάνει το φάκελο με:
- τον αριθμό του με το chip χρονομέτρησης.
- το αντίστοιχο πακέτο συμμετοχής που δικαιούται.

Οι δρομείς που για κάποιο λόγο δεν έχουν παραλάβει το ηλεκτρονικό μήνυμα (email) το οποίο τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επί τόπου τη σχετική επιβεβαίωση από το Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών. Στη συνέχεια με το αποδεικτικό αυτό και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, απευθύνονται στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής Αριθμών Συμμετοχής. 

Οι δρομείς των οποίων η εγγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί, ή αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορούν να απευθυνθούν πρώτα στον σύλλογο και στη συνέχεια με τις οδηγίες του συλλόγου στο Γραφείο Επίλυσης Προβλημάτων. 

Κατεβάστε την αίτηση.