Back to top

Ειρηνοδρομία 2019 (βίντεο)

Με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 3.000 δρομείς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου, με μεγάλη επιτυχία η Ειρηνοδρομία. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής (ΟΠΑΠ) σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Στον παραπάνω αριθμό πρέπει να υπολογίσουμε 10δες πολίτες, ιδιαίτερα στην μικρή κατηγορία των αγώνων οι οποίοι αγωνίστηκαν την τελευταία στιγμή, και εμφανίζονται μέσα στο πλήθος των εκκινήσεων στα video του αγώνα.

10χλμ.: https://www.facebook.com/Eirinodromia/videos/2307999582791483/

5χλμ.: https://www.facebook.com/Eirinodromia/videos/1456159287854862/

2,5χλμ.: https://www.facebook.com/Eirinodromia/videos/2899600293599169/

1.000μ.: https://www.facebook.com/Eirinodromia/videos/530263614167579/

Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, η Διοργάνωση με τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην μνήμη του Αλέκου Παναγούλη αλλά και τις κοινωνικές δράσεις της έχει καθιερωθεί ως θεσμός στις αθλητικές μαζικές εκδηλώσεις και αποτελεί μία σημαντική αθλητική γιορτή στην Αττική.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Ειρηνοδρομίας 2019 πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω παράλληλες δράσεις:

Συνεργασία και υποστήριξη του έργου του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» απόδοση οικονομικού κοινωνικού μερίσματος. στον «Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Δωρεάν συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Ειρηνοδρομίας ΟΛΩΝ των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου στα πλαίσια της συνεργασίας με την εκπαιδευτική κοινότητα με στόχο την αθλητική παιδεία και την δια βίου άσκηση. Όπως και η συμμετοχή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο πρόγραμμα του Kids Αthletics.

Δωρεάν πρόγραμμα «Προετοιμασίας των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων» για την άθληση και την συμμετοχή τους στην Ειρηνοδρομία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019. από τον ΟΦΚΑ «Οδυσσέας»

Πρόγραμμα Υγείας το οποίο περιλαμβάνει: Δωρεάν Καρδιολογικό Έλεγχο και για πρώτη φορά Ορθοπεδικό έλεγχο για όσους Δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ειρηνοδρομία και για τους αθλούμενους των Σωματείων του Δήμου σε συνεργασία και με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Ενίσχυση του κοινωνικού Παντοπωλείου: Διάθεση 2.500 μερίδων pasta στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, μία ευγενική συνεισφορά της Βιομηχανίας Ζυμαρικών «ΗΛΙΟΣ»

Τις αγωνιστικές εκδηλώσεις πλαισίωσαν με την δυναμική και εξαιρετική τους παρουσία το συγκρότημα ΒΑΤΑΛΑ

https://www.facebook.com/Eirinodromia/videos/359048511626615/

 

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ειρηνοδρομία με την πιστοποίηση των διαδρομών της, έχει ενταχθεί επίσημα στο αγωνιστικό ημερολόγιο του ΣΕΓΑΣ του 2019.

Η Οργανωτική Επιτροπή συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους αλλά και όλους τους δρομείς για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία!

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί για την πολύ σημαντική συμβολή τους:

Το τμήμα Τροχαίας Ελληνικού και Καλλιθέας και την Δημοτική Αστυνομία.

Το ΕΚΑΒ, τις διασωστικές εθελοντικές δυνάμεις από τον σύλλογο «Προβάλινθο» Νέας Μακρής αλλά και από την παρουσία των Ιατρών από τις δομές υγείας του Δήμου.

Την Εκπαιδευτική κοινότητα για την μαζική συμμετοχή των Μαθητών στην “Ειρηνοδρομία” αλλά και στην εκδήλωση του kids Athletics που έγινε την εβδομάδα που προηγήθηκε της Ειρηνοδρομίας.

Το προσωπικό του Δήμου Αγίου Δημητρίου και του ΟΠΑΠ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και τον ΣΚΚΑ (Κριτές) Αττικής, τον Σύλλογο Μοτοσυκλέτας V–Strom, την Ελληνική Ένωση Ραδιοερασιτεχνών , τα ΚΑΠΗ του Δήμου, της ομάδα εθελοντών Filipino Athens Volunteers και όλους τους εθελοντές και εθελόντριες οι οποίοι δήλωσαν ατομικά το παρών για να προσφέρουν στη Διοργάνωση.

Το προσωπικό του Αγωνιστικού Τομέα που υλοποίησε τον Αγωνιστικό Σχεδιασμό τηρώντας τις προδιαγραφές του ΣΕΓΑΣ για την ασφαλή και αξιόπιστη διεξαγωγή όλων των αγώνων δρόμου.

Τους πολίτες που αγκάλιασαν την μεγάλη αθλητική γιορτή με την καθολική παρουσία τους.

Ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ  και Υποστηρικτές

Μεγάλοι χορηγοί ήταν: η EVIOL–και ο ΟΠΑΠ

Θεσμικοί Υποστηρικτές: ΠΣΑΤ, ΣΕΟ, Ολυμπιακή Εκεχειρία, Ερρίκος Ντυνάν, ΣΤΑΣΥ.

Χορηγοί: τα φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ, ASICS, ΑΜΣΤΕΛ FREE και η ΑΓΝΟ MARKET.

Προμηθευτές: Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, Το νερό ΙΟΛΗ, η ΦΡΟΥΤΑΓΟΡΑ Κουτσιάφτης, ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, η HIGH5, super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Παναγιώτης Κωνσταντίνου, TOI TOI.

Χορηγοί Επικοινωνίας, NOVA, ΕΡΤ2, ΕΡΑ σπορ, attika TV, aθήνα 9.84, ionion FM, Global Sustain, Running News.

 

Αποτελέσματα Αγώνα