Back to top

Επισκεφτήκαμε το νέο flagship κατάστημα της The North Face στο The Mall Athens

Πρόσφατα βρεθήκαμε στο Μαρούσι και επισκεφτήκαμε το νέο και πανέμορφο flagship κατάστημα της The North Face στο The Mall Athens, στο Μαρούσι.

Η κορυφαία εταιρεία outdoor ένδυσης και εξοπλισμού, πιστή στις αρχές και τη φιλοσοφία της, που τη θέλουν τα τελευταία 50 και πλέον χρόνια να διατηρεί την παγκόσμια δέσμευση της για περαιτέρω ώθηση των ορίων καινοτομίας και σχεδίασης στα προϊόντα της, συνεχίζει να εμπνέει και να δίνει κίνητρο σε νέους αθλητές και εξερευνητές στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Στο νέο κατάστημα της The North Face, βρήκαμε όλες τις κορυφαίες συλλογές της εταιρείας, από την Urban Exploration για τους εξερευνητές της πόλης, μέχρι την Summit Series για τους πιο απαιτητικούς εξερευνητές. Παράλληλα, ανακαλύψαμε τις συλλογές Mountain Lifestyle αλλά και τις Premium capsule συλλογές της εταιρείας, ενώ διαπιστώσαμε ότι το παιδικό τμήμα ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Στα 120 τ.μ. του νέου flagship store θα μπορέσετε να δοκιμάσετε την εξαιρετική τεχνολογία και όλα τα καινοτόμα προϊόντα της The North Face.

The North Face, The Mall Athens, Aνδρέα Παπανδρέου 35, 15122 Μαρούσι [Φωτογραφίες: Mike Tsolis]