Back to top

Η AEGEAN δίπλα στους δρομείς του Μαραθωνίου Ρόδου!

Η AEGEAN, ως ο Επίσημος Αερομεταφορέας του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου, θέλει να βρεθεί δίπλα στους δρομείς του που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς στην πανέμορφη Ρόδο, για να πάρουν μέρος στο σπουδαίο δρομικό γεγονός που θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου, για 6η συνεχόμενη φορά. Για αυτό  το λόγο, προσφέρει 20% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των δρομέων που θα πάρουν μέρος στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Η έκπτωση ισχύει από όλους τους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού του δικτύου της AEGEAN  και της Olympic Air για εισιτήρια που θα αγοραστούν ως τις 31 Μαρτίου με προορισμό τη Ρόδο και αφορούν στο διάστημα από τις 10 ως τις 16 Απριλίου. Οι δρομείς με την επιβεβαίωση της εγγραφής τους θα λάβουν με mail τον ειδικό κωδικό για να κλείσουν το εισιτήριο με έκπτωση, αποκλειστικά μέσα από το site της AEGEAN! 

Οι δρομείς που έχουν ήδη εγγραφεί, θα ενημερωθούν σχετικά με mail για να λάβουν και αυτοί τον κωδικό έκπτωσης! 

Η AEGEAN που βραβεύτηκε από τα Skytrax World Airline Awards για ένατη φορά, ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη το 2018, στηρίζει το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου από την πρώτη διοργάνωση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία του, καθώς μεταφέρει με ασφάλεια και άνεση στη Ρόδο, τους δρομείς απ΄όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού του δικτύου της!

H Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε για τη συνεργασία με την Aegean: «Με πολύ μεγάλη χαρά συνεχίζουμε τη συνεργασία με την AEGEAN, προσφέροντας σε όλους τους δρομείς μία σημαντική έκπτωση για να έρθουν στη Ρόδο, να πάρουν μέρος στο Διεθνή Μαραθώνιο, αλλά και να γνωρίσουν το πανέμορφο νησί. Η AEGEAN στέκεται στο πλευρό του Μαραθωνίου από την πρώτη χρονιά και έχει συνεισφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη του αγώνα και θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία αλλά και τους εργαζόμενους της, γι’ αυτή την τόσο σημαντική συνεργασία που αποδεικνύει ότι όταν εμείς οι Έλληνες συνεργαζόμαστε, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Στόχος μας είναι, με τη συμβολή της AEGEAN να έρθουν ακόμα περισσότεροι δρομείς στις 14 Απριλίου στη Ρόδο, για να πάρουν μέρος στον αγώνα! Τους περιμένουμε όλους με ανυπομονησία…»

Οι εγγραφές για τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://rhodesmarathon.gr για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

 

Περισσότερες Πληροφορίες