Back to top

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προπόνηση στην Ψαλίδα, Καστοριάς (φωτό)

Την Κυριακή 23/12/2018 στην Καστοριά και συγκεκριμένα στο κατάστημα αθλητικών ειδών ορεινού τρεξίματος North Adventure- the outdoor store, στην πλατεία Δαβάκη, πραγματοποιήθηκε δωρεάν ομαδική προπόνηση για αθλητές και αρχάριους στο ορεινό τρέξιμο με επικεφαλής, τον αθλητή της the North Face, Παγουνάδη Αθανάσιο και τον αθλητή της dynafit, Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο. 

Με σύμμαχο τον καιρό και σε εορταστική διάθεση, όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την προπονητική “εξόρμηση” στην κορυφή της Ψαλίδας, με θέα την πόλη και τη λίμνη της Καστοριάς! Συνολικά, έδωσαν το παρών πάνω από 40 άτομα, δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Η διαδρομή περιλάμβανε την ανάβαση και κατάβαση της Ψαλίδας, περίπου 12 χιλιόμετρα με 500 μέτρα θετική υψομετρική. Μια διαδρομή με εξαιρετική θέα, ειδικά σχεδιασμένη, ώστε οι αρχάριοι να μην δυσκολευτούν, ενώ οι έμπειροι να μην βαρεθούν.

Στο τέλος της προπόνησης, ακολούθησε ανοικτή συζήτηση, σχετικά με το ορεινό τρέξιμο, όπου λύθηκαν απορίες από τους προπονητές, με την συνοδεία εορταστικών, παραδοσιακών εδεσμάτων και ζεστού τσαγιού.