Back to top

Με νικητή τον Γιώργο Μίνο και πλήθος κόσμου τα Βίκος Street Relays Πειραιά!

Σε μία μεγάλη γιορτή για τον Πειραιά, εξελίχθηκαν τα Bίκος Street Relays που έγιναν για 6η χρονιά στο Πασαλιμάνι, παρουσία πλήθους κόσμου, με έντονο συναγωνισμό στα 5 χλμ. αλλά και live εμφάνιση του Tonis Sfinos.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ και τον Ερμή 1877, με την εκκίνηση στον αγώνα των 5 χλμ. να δίνει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης που τόνισε: «Είναι μία πολύ όμορφη γιορτή για τον Πειραιά με την παρουσία πλήθους κόσμου. Καλό είναι όλοι να γυμνάζονται και εμείς κάναμε φέτος πολλές δρομικές εκδηλώσεις στον Πειραιά που νομίζω ότι αρέσουν στον κόσμο ο οποίος περνάει καλά. Εμείς πάντα στους δρομικούς αγώνες βάζουμε και το κοινωνικό στοιχείο βοηθώντας για κάποιο σκοπό και νομίζω ότι αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί και κίνητρο δίνουμε στον κόσμο, αλλά και επιστρέφουμε τα χρήματα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη».

Την εκκίνηση στη σκυταλοδρομία 4Χ1000 μ. έδωσε η Σταυρούλα Αντωνάκου Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. «Τα Βίκος Street Relays γίνονται για έκτη χρονιά στον Πειραιά και είμαστε όλοι χαρούμενοι, γιατί δίνουμε κίνητρο στον κόσμο να αθληθεί και να συμμετάσχει σε αυτή την γιορτή. Μικροί και μεγάλοι έχουν έρθει εδώ, να τρέξουν, να αθληθούν, αλλά και να συμμετάσχουν, σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση για τον Πειραιά μας».

Στους άνδρες, στον αγώνα των 5 χλμ. νίκησε ο πρωταθλητής Γιώργος Μίνος με 15:11, ενώ στις γυναίκες πρώτη θέση για την Βίκυ Κολοβού με 19:15.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

5 χλμ.

Άνδρες

Γιώργος Μίνος 15:11

Γιώργος Τζουβίστας 16:39

Χρήστος Παπαδόπουλος 17:16

Γυναίκες

Βίκυ Κολοβού 19:15

Λέλα Σάγκα Κεχαγιά 20:45

Μαριάννα Βλαχογιάννη 21:57

4Χ1000 μ.

Άνδρες

Αλέξης Πανταζίδης-Γεράσιμος Δημητρόπουλος-Στέφανος Χαραλαμπόπουλος-

Χαράλαμπος Γιαβρής-Στέλιος Γιακιντζής-Νίκος Γιακιντζής-Αποστόλης Κωνσταντινίδης

Δημήτριος Πεφάνης-Πέτρος Μισυρλής

Γυναίκες

Σταματία Κυριακού-Νεφέλη Παπαγεωργίου-Πηνελόπη Νίκα-Ντενίσα Μπάλα

Ελισάβετ Μαγιάκου – Βίκυ Κολοβού

Τζωρτζιλένα Σταμπολίσκα-Τόνια Σερέτη-Ρογκάσκα Βεσέλα-Ντίνα Μύτου

Μικτές ομάδες

Μάνος Ταβλάκης-Ελισάβετ Δήμου-Παρασκευάς Δερμάτης-Adriano Piriou

Aθανασόπουλος-Παπαγιάννης-Μπουζιάνα-Σαρρής

Βερονίκη Μπουγά-Αναστασία Δημητριάδη-Γιάννης Ζώρζος

Οικογένειες

Αλέξης Πασπάτης-Δανάη Πασπάτη

Χρήστος Κεχαγιάς- Λέλα Σάγκα Κεχαγιά –Ωρίωνας Ανδριόπουλος

Σοφία Τσικούρα-Ισαβέλλα Τσικούρα-Γιάννης Τσικούρας

 

Για την πολυπληθέστερη ομάδα βραβεύτηκε ο σύλλογος «Σπύρος Λούης», ενώ το πρόγραμμα άνοιξαν οι παιδικές σκυταλοδρομίες στα 4Χ50 και στα 4Χ100 μ.

Την παρουσίαση έκανε ο σπουδαίος Θέμης Γεωργαντάς και μετά το τέλος των αγώνων, τη σκυτάλη παρέλαβε η τραγουδίστρια Naya, ενώ το κέφι εκτόξευσε στα ύψη, ο μοναδικός Tonis Sfinos με μία καταπληκτική live εμφάνιση.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.