Back to top

Όλα έτοιμα για τον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διοργάνωση του 3ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας που θα γίνει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου και συγκεντρώνει συμμετοχές όχι μόνο από την Κύπρο, αλλά από την Ελλάδα και από 75 χώρες από όλο τον κόσμο!

Οι διαδρομές ποικίλουν, με πρώτη και βασική, τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου, ενώ υπάρχει Ημιμαραθώνιος, αγώνες 10 και 5 χλμ., εταιρικός των 5 χλμ καθώς και οι  McDonaldsΤΜ Kids Race 1km και Fun Race 1 χλμ. για τους ενήλικες.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στη διεύθυνση http://larnakamarathon.com/ ενώ για μία ακόμη χρονιά υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ξεχωρίζει!

Η Οργανωτική Επιτροπή συνεργάζεται με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου αλλά και με τον ΣΕΓΑΣ καθώς η φλόγα του Αυθεντικού Μαραθωνίου θα ταξιδέψει στην Κύπρο, η οποία θα ανάψει στο Μαραθώνα στις 9 Νοεμβρίου, παρουσία αντιπροσωπείας από την Κύπρο με επικεφαλής τον κ. Βύρα, Δήμαρχο Λάρνακας και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής.

Για τη μεταφορά της φλόγας από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας στο Δημαρχείο της πόλης, για την τελετή έναρξης, θα γίνει ειδική Λαμπαδηδρομία με πολλές προσωπικότητες του αθλητικού, πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Για τον αγώνα θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα στην Κύπρο, οι νικητές του αγώνα των 10 χλμ. του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Επίσης, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου θα γίνει η προβολή της ταινίας «Ο Τερματισμός» που έχει δημιουργήσει η σκηνοθέτης Ελιάνα Αμπραβανέλ, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποτελεί τον Πρώτο Πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου, καθώς τελεί υπό την αιγίδα υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, κ. Ιωάννα Παναγιώτου και γι’ αυτό το σκοπό έχει καταρτιστεί ειδικό πλάνο για την αποφυγή της ηχορύπανσης, ενώ θα τοποθετηθούν ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης και παράλληλα θα γίνει δενδροφύτευση σε συντονισμό με το γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος. 

Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία και δηλώστε τώρα συμμετοχή στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιος Λάρνακας, συνδυάζοντας τον αγώνα με ένα ταξίδι στην πανέμορφη Κύπρο!