Back to top

OLYMPIANS RUN International άνοιξαν οι εγγραφές!

‘’Τρέχουμε για την ΕΙΡΗΝΗ και τη ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ’’

Έκπτωση 15% σε όσους εγγραφούν / πληρώσουν έως 15/2/19

Α’OLYMPIANS RUN

Οι OLYMPIANS (αθλητές που έχουν συμμετάσχει σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε όλα τα sports) και ο Αθλητικός Σύλλογος η ‘’ΕΥΕΞΙΑ’’ διοργανώνουν Διεθνείς Αγώνες RUNNING 5 και 10 ΧΛΜ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ και 2,5 ΧΛΜ για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ RUNNING και δυναμικό βάδην με βασικό σύνθημα:

‘’Τρέχουμε για την ΕΙΡΗΝΗ και τη συναδέλφωση των λαών’’

Οι αγώνες είναι διεθνείς με συμμετοχές αθλητών (OLYMPIANS που είχαν λάβει μέρος σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες ανεξαρτήτως ηλικίας) από όλο τον κόσμο, αθλούμενους από όλη την Ελλάδα, οικογένειες με παιδιά σε έναν ανοιχτό αγώνα (OPEN).

Μπορούν να συμμετάσχουν όποιοι επιθυμούν να τρέξουν, να βαδίσουν και να διατρανώσουν την πίστη τους για την ΕΙΡΗΝΗ και τη συναδέλφωση των λαών που αποτελεί βασικό moto του ιδρυτή των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων του Bαρώνου Pierre De Coubertin.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν:

Α’ ΑΓΩΝΑΣ OLYMPIANS RUN / ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Β’ ΑΓΩΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ / ΚΡΗΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ (NIGHT RUN)

Γ’ ΑΓΩΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με τους Δήμους Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας και είναι υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού /ΕΟΤ, ΚΕΔΕ, ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Μέρος των εσόδων θα αφιερωθεί στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για τα ορφανά παιδιά του Πάτερ Αντώνιου και στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ατόμων με ειδικές ανάγκες) για να ενισχύσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020.

Οι εγγραφές άνοιξαν, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.runolympiansinternational.com ή απευθείας στη Φόρμα Εγγραφών εδώ

Όσοι εγγραφούν και πραγματοποιήσουν πληρωμές έως 15 Φεβρουαρίου 2019 θα τύχουν έκπτωσης 15%.