Back to top

«ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ» SYRATHLON 2019

Στις 28, 29 και 30 Ιουνίου, μία εβδομάδα πριν τις βουλευτικές εκλογές... ψηφίζουμε SYRATHLON 2019!

Βουτάμε στα γαλανά νερά της Σύρου! Τρέχουμε στα πλακόστρωτα σοκάκια της Ερμούπολης! Ποδηλατούμε στις γραφικές διαδρομές της «Αρχόντισσας» των Κυκλάδων»!

Γινόμαστε ένα με τους Συριανούς και τους τριαθλητές που θα ταξιδέψουν στη Σύρο και έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Η εκκίνηση των αγώνων τριάθλου του SYRATHLON 2019 θα δοθεί στο λιμάνι της Ερμούπολης, στη θέση Νησάκι, την Κυριακή 30 Ιουνίου το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών αποστάσεων, Sprint & Olympic Distance, με δυνατότητα ατομικής ή ομαδικής συμμετοχής (2 ή 3 ατόμων).

Την προηγούμενη ημέρα, το Σάββατο 29/6 θα δοθούν οι εκκινήσεις για τους αγώνες Kids Duathlon το πρωί & 5K Charity Race το απόγευμα στις 18:00.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ξεκινήσει με το «Καλωσόρισμα» των αθλητών και των αθλητριών το απόγευμα της Παρασκευής 28/6 και την Τελετή Έναρξης.

Το SYRATHLON 2019 διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, με την υποστήριξη των Δρομέων Σύρου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (ΕΟΜΟΠ) και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα θα δοθούν για την υποστήριξη της ΣΤΕΓΗΣ ανήλικων και εφήβων Σύρου.

 

Δείτε το Promo Video του SYRATHLON 2019 και ετοιμάστε βαλίτσες...