Back to top

Rapsani Trail Race 2019

Ο Rapsani Trail Race 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Δύσκολος, απαιτητικός με διαφορετικότητα σε τερέν και συνθήκες. Να συγχαρούμε όλους τους αθλητές που πήρανε μέρος, για το ήθος και ανοχή που δείχνουνε σε τέτοιου είδους αγώνες και ιδιαίτερα τους νικητές.

Για τους άνδρες:
1η θέση: Νικόλαος Κασιάρας με 2:17:27
2η θέση: Γεώργιος Λιμπίκης με 2:27:28, Δρομείς Τυρνάβου
3η θέση: Γεώργιος Καβαρατζής με 2:27:57 Δρομείς Καρυάς

Για τις Γυναίκες:
1η θέση: Σοφία Κρίκου με 3:09:36
2η θέση: Ιφιγένεια Γάτσιου με 3:24:15, Δρομείς Αγιάς
3η θέση: Αλεξάνδρα Αλεξιάδου με 3:25:06

Την εθελοντική προσφορά των: Εος ΚατερινηςTheodoros Tekiridis στην υποστήριξη των σταθμών και σημείων, τα EndurAloga Larissa που με διακριτικότητα, με τις μηχανές τους ήτανε εκεί που χρειάστηκαν δίχως να ενοχλήσουνε τους αθλητές.
Τους φίλους 
Dimitris XiromeritisNikos NanasMavridis GiorgosNikos NtzanisΓιώργος Ι. ΖάνοςΑθανάσιος Πανταζής που χωρίς αυτούς το αποτέλεσμα θα ήτανε αβέβαιο.
Το 
Απολλώνειο Κέντρο Αποκατάστασης για την στήριξη με το ιδιωτικό ασθενοφόρο και την ΕΟΔΥΑ που οι διασώστες της με συνεχή εκπαίδευση του Xenofon Letsas είναι πάντα σε ετοιμότητα.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον στενό οικογενειακό κύκλο που πάντα μας στηρίζει, τα 
Αρτοποιεία Ζάνου Artizanou Bakery House για τα σούπερ ενεργειακά εδέσματα το Πέτρινο Καφέ - Petrino Coffee Bar για την φιλοξενεία και συνάμα και την τοπική κοινωνία της Ραψάνης στην υποστήριξη για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020 με όλες τις παρατηρήσεις σας και βελτιώσεις που προτείνατε για να γίνουμε καλύτεροι και πιό αποδοτικοί.