Back to top

Σε περιμένουμε στην ERGO Marathon Expo 2018!

Η εταιρεία Intellia ICT, που ειδικεύεται σε τεχνολογίες πληροφορικής με βασικό κλάδο ενασχόλησης την ανάπτυξη και συντήρηση εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality - AR) σε κινητά τηλέφωνα, tablets και AR γυαλιά (π.χ., Microsoft HoloLens) θα συμμετέχει στη έκθεση Marathon Expo του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στο περίπτερο #43 του 1ου ορόφου.

Στα πλαίσια της έκθεσης, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η διαδρομή του μαραθωνίου και των παράλληλων αγώνων σε 3D απεικόνιση με χρήση τεχνολογιών επαυξημένης πραγματικότητας (AR) σε κινητά, tablets και τα καινοτόμα ολογραφικά γυαλιά της Microsoft, τα HoloLens.

Οι επισκέπτες περνώντας από το περίπτερο της intellia ICT θα έχουν την δυνατότητα να περιεργαστούν αναλυτικά τη διαδρομή του Μαραθωνίου, εστιάζοντας σε σημεία ενδιαφέροντος, και παρατηρώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της διαδρομής (υψομετρικές διαφορές, μορφολογία εδάφους), στα οποία οφείλει και τη μοναδικότητά της, με τη χρήση τρισδιάστατης απεικόνισης.

Το εγχείρημα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται μια τέτοια εφαρμογή στα πλαίσια μίας μαραθώνιας διαδρομής, βασιζόμενη σε τεχνολογίες αιχμής.

Παράλληλα, στο περίπτερο θα φιλοξενηθεί το καινοτόμο portal RUN247, που έχει σκοπό την ενημέρωση ερασιτεχνών και επαγγελματιών αθλητών και δρομέων σχετικά με θέματα υγείας, διατροφής και προπόνησης. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρευρίσκονται οι αρθρογράφοι του RUN247, Αναστάσιος Ψαρογιάννης (Ψαρογιάννης Physio & Wellness), Ανέστης Παπούλιας, Κωνσταντίνος Δάινας και Νικόλαος Σημαντήρας (Swimming Club), καθώς επίσης και elite αθλητές, για να συζητήσουν μαζί σας και να λύσουν τις απορίες των επισκεπτών.

Για τις ημέρες της έκθεσης θα «τρέχει» Μεγάλος Διαγωνισμός του RUN247 όπου οι επισκέπτες του περιπτέρου θα μπορούν να εγγραφούν και να διεκδικήσουν μία από τις 50 νέες αγωνιστικά σχεδιασμένες DRY FIT φανέλες του RUN247 οι οποίες θα κληρωθούν και θα αποσταλούν στους τυχερούς μετά το πέρας της έκθεσης.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά στα περίπτερα #43 και #69 του 1ου ορόφου να δοκιμάσετε 3D τεχνολογίες αιχμής και να κερδίσετε πλούσια δώρα από το χώρο του αθλητισμού.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (TAE KWON DO) από την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.

 

Ωράριο Λειτουργίας

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου : 13.00 - 20.00

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου : 10.00 - 20.00

Σάββατο 10 Νοεμβρίου : 10.00 - 20.00

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.