Back to top

Syrathlon welcomes Jay Luke

 

Είτε αγωνίζεστε, είτε απλά θα παρακολουθείτε τους αγαπημένους και τις αγαπημένες σας στο λιμάνι και τους δρόμους της Ερμούπολης, το μόνο σίγουρο είναι τη διάθεση σας θα ανεβάζει ο τριαθλητής και επαγγελματίας σχολιαστής πλέον, Jason "Jay" Luke.

Το "κακό παιδί του Bondi beach" θα βρίσκεται στη Σύρο για την παράλληλη παρουσίαση των αγώνων στα αγγλικά. Πνευματώδης, με χιούμορ και πολλές γνώσεις πάνω στο τρίαθλο, καθώς ο ίδιος έχει τερματίσει σε 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ironman και σε πολλούς αγώνες τριάθλου, ημιμαραθώνιους και μαραθώνιους σε όλο τον κόσμο.

Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στο σχολιασμό, ο Jay Luke μετράει πλέον πάνω από 70 διοργανώσεις (UK Ironman, Κύπελλο Ωκεανίας, Xterra, Εθνικά Πρωταθλήματα και αμέτρητους αγώνες τρεξίματος) και χιλιάδες τερματισμούς αθλητών. Είναι, άλλωστε, ο κεντρικός σχολιαστής για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης αθλητικών διοργανώσεων στην Αυστραλία και μέλος της ομάδας επικοινωνίας του UK IRONMAN. Αποτελεί, τέλος, τη “φωνή” του multisports αγώνα “The Bay Games”.

Θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι ο παρουσιαστής που έχετε συνηθίσει. Ο σχολαστικός προγραμματισμός και η προετοιμασία του για κάθε διοργάνωση είναι παραδειγματική. Δεν μένει στις τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά βρίσκεται παντού, στις ενημερώσεις των αθλητών, στις απονομές, μαθαίνει τα ονόματά των αθλητών και τις ιστορίες τους, ενώ βγάζει από τους θεατές όση ενέργεια μπορούν να μεταδώσουν στους αθλητές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Syrathlon 2019 δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα παρουσιαστή ξεχωριστό, ο οποίος παρέα με τον Έλληνα παρουσιαστή Λευθέρη Πλακίδα θα κρατήσουν ζεστή την ατμόσφαιρα με τα μικρόφωνα τους στα χέρια!

 

Syrathlon Charity 5K 2019 

Syrathlon 2019