Back to top

Τα επίσημα αποτελέσματα, οι φωτογραφίες και τα διπλώματα του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Πιστή στην υπόσχεση της η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης που έγινε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στη Νέα Σμύρνη με πολύ μεγάλη επιτυχία, παρουσιάζει στους συμμετέχοντες τον τρόπο που θα ενημερωθούν για τα επίσημα αποτελέσματα αλλά και θα βρουν το αναμνηστικό δίπλωμα και τις φωτογραφίες από τον αγώνα εντελώς δωρεάν.

Τα επίσημα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

http://neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/apotelesmata/apotelesmata-...

Οι δρομείς των 10 χλμ. και των 5 χλμ. έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους καθώς και τις φωτογραφίες του αγώνα με την αναγραφή του ονόματος στην κατηγορία ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Επίσης, αναρτήθηκαν κατ’ αλφαβητική σειρά τα ονόματα των συμμετεχόντων στον αγώνα των 2,5 χλμ.! Οι δρομείς των 2,5 χλμ. έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος τους, επιλέγοντας το μενού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους δρομείς για την τιμητική για τον αγώνα μας, συμμετοχή και εύχεται καλή συνάντηση στον 5ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης τον Οκτώβριου του 2019!

Τον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη από τον Πανιώνιος ΓΣΣ και τη Νεότητα του Ερυθρού Σταυρού.