Back to top

To τηλεοπτικό σποτ του Salonica Run

Το Salonica Run, ο μοναδικός φιλανθρωπικός υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη Βόρεια Ελλάδα, θα τρέξει χωρίς τερματισμό για την «Ελπίδα», το τριήμερο από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

To Salonica Run που θα γίνει στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης στις 11 – 13 Οκτωβρίου περιλαμβάνει τρεις αγώνες, τον Γατίδης Family Race 1h, τον αγωνιστικό Herbalife Nutrition Ultra Race 24h, καθώς και τον Βίκος Charity Race 48h, που είναι ο βασικός αγώνας.

Στον Βίκος Charity Race 48h μπορούν να πάρουν μέρος όλοι, μικροί και μεγάλοι και μέσα στο διάστημα των 48 ωρών, από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 12:00 ως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου την ίδια ώρα, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή ενός χιλιομέτρου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από το Μέγα Αλέξανδρο έως το Makedonia Palace.

Aνάλογα με τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι δρομείς θα συγκεντρωθούν χρήματα για τη μονάδα αυτιστικού ατόμου «Ελπίδα» και το βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός.

Διοργανωτές όπως κάθε χρόνο είναι ο ιστορικός αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος Ερμής Κωνσταντινούπολης 1877, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της μητροπολιτικής ενότητας της περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Χορηγός του CHARITY RACE 48h είναι ο Βίκος, του ULTRA RACE 24h η Herbalife Nutrition και του FAMILY RACE 1h είναι η Γατίδης. Επίσημοι χορηγοί είναι οι Κουκάκης, Saucony και Interwetten.