Back to top

Τριαθλητικό Camp προετοιμασίας με αφορμή το Half Iron Man της Καλαμάτας

Μετά την επιτυχία του τριαθλητικού Camp το Σεπτέμβριο, διοργανώνεται αγωνιστικό τριαθλητικό Camp, από τις 15/2 έως 17/2. Σκοπός αυτού του 3ημέρου είναι η εκμάθηση της διαχείρισης τριαθλητικών αγώνων μεγάλης διάρκειας, όπως είναι η απόσταση 70.3.

Με αφορμή τον μεγάλο αγώνα IronMan 70.3 που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 14 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις πάνω στις διαδρομές, με σκοπό την άρτια προετοιμασία των συμμετεχόντων.

Το πρόγραμμα ξεκινάει την Παρασκευή 15/2 στις 12:00 και τελειώνει την Κυριακή 17/2 στις 16:00. (Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων θέλει να έρθει αργότερα την Παρασκευή ή να φύγει νωρίτερα την Κυριακή, μειώνεται το κόστος διαμονής).

Το camp θα πραγματοποιθεί υπό την επίβλεψη του Νικόλαου Σημαντήρα, και του Σταύρου Παναγόπουλου, δύο επαγγελματιών προπονητών με συνολικά 14 συμμετοχές σε αγώνες 70.3, ως All World Athletes (AWA).

Το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο ξενοδοχείο Artina Nuovo, 7 γεύματα, και την συμμετοχή στο camp. Ενδεικτική τιμή το άτομο σε δίκλινο 180 Ευρώ.

 

Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες

μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο:

6938060308 (Νίκος Σημαντήρας)

και στο mail: [email protected]

Θα υπάρξει περιορισμένη διαθεσιμότητα θέσεων!