Back to top

Αναβολή διεξαγωγής για το Tinos Challenge

Η διοργανώτρια αρχή του 4ου ορεινού αγώνα τρεξίματος: Tinos Challenge, που θα διεξαγόταν στο νησί της Τήνου την 1η Δεκεμβρίου 2019, ανακοινώνει την αναγκαστική αναβολή της εκδήλωσης.

Η αθλητική εκδήλωση Tinos Challenge διεξάγεται απο το 2016 με την υποστήριξη μικρών τοπικών επιχειρήσεων και ιδιωτών. Δεν λαμβάνει χρηματικές χορηγίες και δεν έχει σύμμαχο/συνδιοργανωτή τον Δήμο Τήνου. Τα έξοδα του αγώνα καλύπτονται από τα έσοδα συμμετοχής των αθλητών και από το προσωπικό ταμείο των διοργανωτών. Στο Tinos Challenge δεν υπάρχει μέγας χορηγός και όλες οι υποχρεώσεις, ειδικά στα θέματα ασφαλείας, πρέπει να οργανωθούν ασκώντας έντονη πίεση στους τοπικούς φορείς. Για την διεξαγωγή της εκδήλωσης του 2019 δεν έχει βρεθεί ακόμα η απαιτούμενη υποστήριξη ώστε να διεξαχθεί με ασφάλεια ενας αγώνας ορεινού τρεξίματος.

Αν και η έναρξη εγγραφών για τον αγώνα Tinos Challenge ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2019, με την ανακοίνωση του Cyclades Trail Cup, δεν κατάφερε σε διάστημα 9 μηνών να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αθλητών ορεινού τρεξίματος με αποτέλεσμα οι εγγεγραμμένοι αθλητές να είναι μόλις 30.

Στην προσπάθεια να ΜΗΝ ακυρωθεί ο αγώνας, αποφασίστηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Ο 4ος ορεινός αγώνας τρεξίματος: Tinos Challenge θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 11 & 12 Ιανουαρίου 2020.

Ελπίζουμε στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί, να βρεθεί η υποστήριξη που αναζητούμε (τοπική και αθλητική) και να διοργανωθεί για άλλη μια φορά ο μοναδικός, ορεινός αγώνας τρεξίματος της Τήνου.

*όσοι αθλητές επιθυμούν την επιστροφή των χρημάτων τους, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία, πατώντας εδώ.