Back to top

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 7ο Navarino Challenge

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση Navarino Challenge”, που αποτελεί θεσμό και γιορτή του αθλητικού τουρισμού επιστρέφει για 7η συνεχή χρονιά!

Η διοργάνωση με τους περισσότερους Ολυμπιονίκες πρεσβευτές, που πέρσι φιλοξένησε περισσότερους από 2.500 επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Οκτωβρίου 2019, στη Μεσσηνία και την Costa Navarino συμπεριλαμβάνοντας στο πρόγραμμα πάνω από 10 Ολυμπιακά αθλήματα και πολυάριθμες δραστηριότητες για όλους.

Το Navarino Challenge”, με βασικό στόχο την προώθηση του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι και κεντρικό μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει», όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι γεμάτο από δραστηριότητες καλύπτοντας όλες τις ηλικιακές απαιτήσεις. Η αθλητική διοργάνωση για 7η συνεχή χρονιά θα συνεχίσει να προωθεί την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας μέσω της ενημέρωσης, της άσκησης και της ευαισθητοποίησης για τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής.

Οι διαδρομές τρεξίματος

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα στις διαδρομές του κορυφαίου Ημιμαραθωνίου (21,1χλμ.), των 10χλμ., και των 5χλμ. (τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα). Με αφετηρία το Navarino Dunes της Costa Navarino, οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές θα τρέξουν παραλιακά προς την Πύλο, διασχίζοντας την πανέμορφη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς ακολουθώντας το μονοπάτι που χάραξε ο Τηλέμαχος αναζητώντας τον Οδυσσέα σύμφωνα με την Ομηρική παράδοση, στην πατρίδα του Βασιλιά Νέστορα. Πρόκειται για τον μοναδικό αγώνα trail run που συνδυάζει χώμα, άμμο και άσφαλτο. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η παιδική διαδρομή του 1χλμ. Τις διαδρομές έχει σχεδιάσει ο πρώην μαραθωνοδρόμος, κάτοχος της πανελλήνιας επίδοσης στην κλασική διαδρομή, προπονητής τρεξίματος και διευθυντής της All About Running, Νίκος Πολιάς. Στη διοργάνωση θα υπάρχει χρονομέτρηση για όλους τους συμμετέχοντες.

Αγώνας κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας

Οι φίλοι της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν με συναγωνισμό και χρονομέτρηση, στον πανέμορφο όρμο του Ναυαρίνου στο γραφικό λιμάνι της Πύλου καλύπτοντας την ξεχωριστή κολυμβητική διαδρομή του 1 μιλίου (1,6 χλμ.) by Vikos. Την διαδρομή έχει επιμεληθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός κολύμβησης, Νίκος Γέμελος (προπονητής που μας έχει χαρίσει αμέτρητες Ολυμπιακές και παγκόσμιες διακρίσεις στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης).

Οι συμμετέχοντες στο τρέξιμο και στην κολύμβηση μπορούν να κινηθούν άμεσα και να εκμεταλλευτούν την early bird προσφορά που ισχύει κάνοντας την εγγραφή τους με έκπτωση 30%, έως τις 31 Μαΐου (ο παιδικός αγώνας διεξάγεται χωρίς κόστος συμμετοχής).

Οι εγγραφές για την πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: http://activemedia.com.gr/product/navarino-challenge-2019/. Παράλληλα, η προπώληση πραγματοποιείται online μέσω www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 καθώς και στα σημεία προπώλησης του δικτύου Viva.

Όσοι από τους συμμετέχοντες στο Navarino Challenge κλείσουν το πακέτο διαμονής τους στο The Westin Resort Costa Navarino και επιλέξουν να λάβουν μέρος στα βασικά αγωνίσματα (τρέξιμο, κολύμβηση), θα έχουν επιπλέον την δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων της διοργάνωσης. Περισσότερες πληροφορίες για τα προνομιακά πακέτα φιλοξενίας θα ανακοινωθούν σε επόμενες εβδομάδες.

Navarino Challenge Swimming 2018

Navarino Challenge Running 2018