Back to top

Η Chiquita ξανά στο πλευρό των δρομέων του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου

Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος, αποτελεί πλέον ένα ετήσιο ραντεβού, σταθμό στην καθημερινότητα της πόλης και των κατοίκων της. Την Κυριακή 21 Απριλίου, η Chiquita θα βρίσκεται ξανά εκεί χαρίζοντας ενέργεια σε μικρούς και μεγάλους δρομείς και επισκέπτες. Η εταιρία για μια ακόμη χρονιά θα υποστηρίξει τη διοργάνωση ενώ θα είναι ονομαστικός χορηγός του Chiquita Athens KidsRun.

Οι μπανάνες Chiquita, πλούσιες σε κάλιο, φυτικές ίνες και βιταμίνες C & Β6, είναι απαραίτητες στον αθλητισμό, και ειδικά κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, αφού επαναφέρουν άμεσα και υγιεινά τη χαμένη ενέργεια του οργανισμού, εξασφαλίζοντας την καλή επίδοση αλλά και τη διατήρηση της υγείας των αθλητών. 

Για 10η χρονιά η Chiquita θα προσφέρει premium μπανάνες στους αθλητές και επισκέπτες του Ημιμαραθωνίου, χαρίζοντας ενέργεια και υπέροχη γεύση. Παράλληλα όλοι οι μικροί δρομείς του Chiquita AthensKids Run θα φορούν το T-shirt της κατά τη διάρκεια του τρεξίματός τους, ενώ εκπλήξεις θα περιμένουν και όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου της.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chiquita μπορείτε να βρείτε στην σελίδα www.chiquita.gr αλλά και στο Facebook: Chiquita Hellas.

Ο πρώτος ιστορικά ημιμαραθώνιος της Αθήνας, επιστρέφει στο Παλαιό Φάληρο για δέκατη χρονιά την Κυριακή 21 Απριλίου, με μια όμορφη ανανεωμένη διαδρομή που επεκτείνονται σε όλον τον Φαληρικό Όρμο, δίπλα στη θάλασσα! Σκοπός της πολύπλευρης διοργάνωσης είναι να μεταδώσει το μήνυμα της χαράς του τρεξίματος και την ευαισθητοποίηση για τα θέματα της παχυσαρκίας και του διαβήτη φωνάζοντας «Τρέχω & Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου! Δράση για το διαβήτη και την παχυσαρκία. Τώρα!». Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει έξι διαφορετικές μικρές, μεσαίες και μεγάλες διαδρομές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις επαγγελματιών κι ερασιτεχνών δρομέων.

Περισσότερες Πληροφορίες