Back to top

Σουβατζόγλου: «Το Epidavros Action είναι μια διαφορετική εμπειρία»

Μόλις λίγες ώρες πριν, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου βρισκόταν στη Νίκαια της Γαλλίας, όπου ανταγωνίστηκε ορισμένους από τους κορυφαίους υπεραθλητές του κόσμου, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ironman.

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους αθλητές της χώρας, με πολλές διακρίσεις και ατομικές επιτυχίες. Δεν το βάζει ποτέ κάτω και πάντα ψάχνει μια νέα πρόκληση. Δεν παραλείπει, ωστόσο, να προσπαθεί να παρακινεί συνεχώς όλους να τολμήσουν και να πάρουν μέρος σε αθλητικές διοργανώσεις, να θέτουν προκλήσεις και να απολαμβάνουν τη χαρά της συμμετοχής.

Ο “Σούβα” θα είναι παρών στο σπουδαίο multisport γεγονός του Σεπτεμβρίου, το Epidavros action, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 14-15 του μήνα και θα δώσει ιδιαίτερο στίγμα με την παρουσια του στη διοργάνωση.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Epidavros action, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου μίλησε για την αξία της συμμετοχής και της διοργάνωσης αντίστοιχων events.

 

-Γιατί πρέπει κανείς να ζήσει την εμπειρία του Epidavros Action;

Γιατί έχει την ευκαιρία να συμμετέχει και να ευχαριστηθεί μια διαφορετική εμπειρία σε ασφαλές, όμορφο και καθαρό περιβάλλον, με άρτια οργάνωση, με πολλές παροχές ή να μετρήσει τις αντοχές του σε οποιονδήποτε συνδυασμό αθλημάτων και αποστάσεων θέλει.

 

-Ποιο νομίζεις ότι είναι το δυνατό σημείο της διοργάνωσης;

Το δυνατό σημείο της διοργάνωσης είναι η ασφάλεια και οι παροχές που προσφέρει σε όλους τους διαγωνιζόμενους, ώστε να ευχαριστηθούν τον αγώνα τους. Όλο αυτό, σε συνδυασμό με το εύθυμο - παρεϊστικο κλίμα των διοργανωτών και των εθελοντών, που σε κάνει να ξεχνάς το άγχος του αγώνα και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή.

 

-Είναι μια ευκαιρία για την Επίδαυρο, εκτός από τον πολιτισμό, όπου κατέχει εξέχουσα θέση στη συνείδηση του κόσμου, να γίνει γνωστή και για τον αθλητισμό;

Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσουμε όλοι μας καλύτερα την Επίδαυρο. Κολυμπώντας στα καθαρά νερά που κρύβουν εκπλήξεις, ποδηλατώντας τις «δυνατές» διαδρομές και τρέχοντας ανάμεσα στα πολιτιστικά μνημεία της περιοχής!